BrudetVastgoed: uw ervaren vastgoedbemiddelaar

BrudetVastgoed is uw deskundige bemiddelaar bij zowel huur als verhuur, en zowel koop als verkoop. Uw bemiddelaar zal altijd gaan voor de voor u meest lucratieve uitkomst. De moeite waard dus! BrudetVastgoed is werkzaam als vastgoedbemiddelaar in Noord-Holland, Flevoland, Almere, Amsterdam, Haarlem, Zaandam, Purmerend en Alkmaar.

Voor een optimaal resultaat!

Een bemiddelingsmakelaar is een investering in een winstgevend resultaat. U schakelt namelijk iemand in die de fijne kneepjes van het vak kent en dus goed kan inschatten welke stappen u kunt zetten om uw huis met winst te verkopen of om die huurprijs zo laag mogelijk te krijgen. Ook maakt het veel verschil welke kanalen u inzet om uw woning te verkopen of verhuren, of om voor u de juiste woning te vinden. Niet alle kanalen zijn immers even handig voor alle locaties. Uw vastgoedbemiddelaar neemt u het zoekwerk uit handen en zoekt voor u de woning die past in uw plaatje.

Samen met u wordt een termijn afgesproken waar binnen uw vastgoedbemiddelaar voor u zoekt naar de ideale woning of geschikte huurder. Deze termijn is afhankelijk van uw wensen hierin, maar ook van de moeilijkheidsgraad van uw zoekopdracht. De vastgoedbemiddeling van BrudetVastgoed verloopt volgens het no cure no pay-principe: wanneer het niet lukt om binnen de gestelde termijn een geschikte woning, huurder of koper te vinden krijgt u uw geld terug. Zo weet u wat u kunt verwachten en zijn de voorwaarden helder. Wel zo prettig.

BrudetVastgoed doet bovendien niet alleen aan de verhuur van woningen, maar ook aan de verhuur van bedrijfsruimtes. Een bedrijfspand te huur aanbieden of huren kunt u met gerust hard aan uw vastgoedbemiddelaar overlaten.

Volledige ontzorging

Naast financiële ondersteuning en bemiddeling neemt makelaar BrudetVastgoed u zaken als taxatie en de sleuteloverdracht uit handen. Zo hebt u geen omkijken meer naar deze bijzaken. Daarnaast ontvangt u alle nodige hulp om de waarde van uw huis te verhogen. Dat houdt in dat de vastgoedbemiddelaar u helpt uw woning te verbeteren en zo de verkoopprijs te doen stijgen. Dit door middel van o.a. bouwtekeningen voor een aanbouw maken, vergunningen aanvragen en een bouwopdracht uitzetten. Zo haalt u het maximale uit uw pand.

Woning of bedrijfsruimte te huur/koop aanbieden of zelf huren/kopen? Neem contact op met BrudetVastgoed uit Noord-Holland en Flevoland om uw wensen kenbaar te maken aan uw vastgoedbemiddelaar. U bereikt BrudetVastgoed door te bellen naar 085-8882307 of door een bericht te sturen. Voor vragen over de vastgoeddiensten van BrudetVastgoed kunt u hier natuurlijk ook 24/7 terecht.

Brudetvastgoed

Projectontwikkelaars en woningcorporaties geven alles rond huur- en verkoopbeheer uit handen aan BrudetVastgoed!

lees meer