BrudetVastgoed, voor deskundig vastgoedbeheer!

BrudetVastgoed neemt alle zaken van u over omtrent vastgoedbeheer. Voor projectontwikkelaars betekent dit het plaatsen van de woningen op de juiste verkoopkanalen, zodat de verkoop zo snel en soepel mogelijk verloopt. Voor woningcorporaties worden zaken als contractbeheer, huurbetalingen, onderhoud en reparatie uit handen genomen. Zo kunt u weer focussen op de belangrijke dingen. Schakel BrudetVastgoed in voor zorgvuldig vastgoedbeheer vanuit Noord-Holland en Flevoland.

Wij verzorgen van A tot Z

Een van de manieren waarop BrudetVastgoed zich ontfermt over vastgoedbeheer is door middel van huurplanningen. Wij innen de huurpenning en maken dit over naar de verhurende partij. Om uw inkomsten te waarborgen zijn wij aangesloten bij een incassobureau. Ook het contact met nutsbedrijven onderhouden wij, zowel contractueel als financieel. Zo zorgen wij ervoor dat alle financiële zaken worden verzorgd. Wij spannen ons altijd in om alles voor elkaar te krijgen. Als verhurende partij hoeft u zich dus echt nergens meer om te bekommeren – ook wanneer u wilt verhuren aan expats.

Voor projectontwikkelaars is het belangrijk dat opgeleverde woningen goed en snel verkocht worden. Door onze jarenlange ervaring in de sector laat u dit zonder problemen over aan BrudetVastgoed. Dit betreft in de meeste gevallen een kortere samenwerking: wij zorgen dat de woningen op de juiste kanalen te koop staan, bezichtigingen worden gepland en biedingen worden namens u in behandeling genomen. Wanneer een kijker akkoord gaat, worden bij de verkoop alle contractuele zaken behandeld. U hebt hier dus geen omkijken naar. Wel zo handig!

Vragen?

Wilt u graag meer informatie over de diensten rond vastgoedbeheer van BrudetVastgoed? Of wilt u een afspraak met ons maken? Bel dan even naar 085-8882307 of stuur een bericht via het contactformulier. BrudetVastgoed is 24/7 bereikbaar en werkzaam in o.a. Noord-Holland, Flevoland, Haarlem, Amsterdam, Almere, Alkmaar, Zaandam, Purmerend en de omliggende plaatsen en voorziet u graag van betrouwbaar vastgoedbeheer.

Brudetvastgoed

Projectontwikkelaars en woningcorporaties geven alles rond huur- en verkoopbeheer uit handen aan BrudetVastgoed!

lees meer