Huisje-boompje-beestje

Met jaren ervaring in vastgoed is BrudetVastgoed uw gecertificeerde expert in het vinden van een fijne woning. Er wordt geluisterd naar uw wensen en eisen en vervolgens schakelt BrudetVastgoed de juiste kanalen in om uw woning te vinden. Niet iedere site is namelijk even handig voor iedere regio – BrudetVastgoed beschikt over de juiste expertise om op de juiste kanalen een beroep te doen. En omdat er uit het ruime netwerk wordt geput, worden er ook verhuurders of verhuurplatforms aangesproken waar u als particulier niet zo snel mee in aanraking komt. Dat maakt de kans heel groot dat BrudetVastgoed als makelaar in verhuurwoningen voor u de woning kan vinden die echt aansluit bij uw wensen en eisen.

Dat u zelf niet gemakkelijk een goede huurwoning vindt, kan ook met uw wensen en eisen te maken hebben. Bij het bespreken van uw wensen kan bijvoorbeeld blijken dat een huurwoning op uw gewenste locatie voor uw gewenste huurprijs erg moeilijk te vinden is. In Amsterdam zijn bijvoorbeeld niet veel huizen te huur voor een laag budget. Als ervaren makelaar voor verhuur kan BrudetVastgoed u hierin adviseren: wanneer u uw gewenste locatie iets bijstelt, zijn er misschien wel veel meer appartementen te huur! Dit gebeurt altijd in overleg met u; het gaat ten slotte om úw woonplezier.

Schakel BrudetVastgoed in voor het zoeken van uw ideale woning. Vul het inschrijfformulier in zodat ik voor u aan de slag kan. 

Inschrijfformulier downloaden

Liever verhuren?

Ook wanneer u uw huis wilt verhuren, schakelt u BrudetVastgoed in voor deskundige ondersteuning en bemiddeling. Het huis wordt huurklaar gemaakt en de verhuuradvertentie wordt geplaatst op de platforms die voor uw type woning of locatie de meeste bezoekers trekken. BrudetVastgoed treedt op als bemiddelaar bij het bepalen en onderhandelen over een huur- of verkoopprijs en neemt het screenen van huurders, het opstellen van het huurcontract en de sleuteloverdracht graag van u over. Zo staat u er niet alleen voor.

Volledige ontzorging

Naast financiële ondersteuning en bemiddeling neemt makelaar BrudetVastgoed u zaken als taxatie en de sleuteloverdracht uit handen. Zo hebt u geen omkijken meer naar deze bijzaken.

Schakel BrudetVerhuur vandaag nog in om voor u de perfecte huurwoningen te selecteren. Voor het maken van een afspraak kunt u 24/7 bellen naar 085-8882307 of een bericht sturen via het contactformulier. BrudetVastgoed is actief in de regio’s Noord-Holland, Flevoland, Amsterdam, Haarlem, Zaandam, Purmerend, Alkmaar en Almere. U ontvangt spoedig een reactie, zodat de zoektocht snel gestart kan worden!

Brudetvastgoed

Projectontwikkelaars en woningcorporaties geven alles rond huur- en verkoopbeheer uit handen aan BrudetVastgoed!

lees meer