BrudetVastgoed verzorgt voor iedere expat een basis in Nederland

Bedrijven die werken met tijdelijke internationale werknemers dienen voor hen huisvesting te verzorgen. BrudetVastgoed heeft de middelen om voor uw expats alles te verzorgen van huisvesting tot inschrijvingen, scholen voor kinderen en taalcursussen. Zo hebt u hier geen omkijken naar en heeft uw tijdelijke werknemer een veilige basis in Nederland. BrudetVastgoed begeleidt iedere expat in Noord-Holland, Flevoland en omgeving van A tot Z.

Een prettig verblijf

Expats zijn in de meeste gevallen zeker een jaar werkzaam op een tijdelijke locatie. Het is dan ook belangrijk dat zij de kans krijgen in Nederland te werken zonder zorgen. BrudetVastgoed regelt daarom voor uw expat een woning die past bij de werklocatie en de wensen van de expat in kwestie. Daarnaast worden alle inschrijvingen geregeld bij bijvoorbeeld de gemeente en verzekeraars en wordt eventueel een school gezocht voor de kinderen. Om inburgeren zo makkelijk mogelijk te maken, wordt bovendien gezorgd voor taalcursussen en cultuurtrainingen. Zo maakt u de tijd in Nederland voor uw expat zo positief en zorgeloos mogelijk.

U schakelt BrudetVastgoed ook in wanneer u uw eigen huis wilt verhuren aan expats, bijvoorbeeld wanneer u zelf voor langere tijd naar het buitenland vertrekt. BrudetVastgoed verzorgt voor u het verhuurklaar maken van uw woning en zorgt dat betrouwbare mensen uw woning betrekken. U hebt zelf geen omkijken naar zaken als huurbetaling en schoonmaak; verhuren aan expats heeft daarom eigenlijk alleen voordelen. Zo kunt u onbezorgd genieten van uw tijd in het buitenland.

Contact met BrudetVastgoed?

Heeft u vragen over de BrudetVastgoeds diensten rond huisvesting voor expats? Voor uw vragen én voor het maken van een afspraak belt u naar 085-8882307 of stuurt u een bericht met het contactformulier. Door de 24/7 bereikbaarheid ontvangt u spoedig een reactie. BrudetVastgoed is werkzaam in de regio’s Noord-Holland en Flevoland, Alkmaar, Haarlem, Amsterdam, Zaandam, Purmerend en Almere. Gun uw expat een woning via BrudetVastgoed!

Brudetvastgoed

Projectontwikkelaars en woningcorporaties geven alles rond huur- en verkoopbeheer uit handen aan BrudetVastgoed!

lees meer