Energielabel

Woning eigenaren die geen definitief Energielabel hebben, hebben van de rijksoverheid een voorlopige Energielabel ontvangen. Dit label is gebaseerd op het bouwjaar, type woning en de in het bouwjaar geldende isolatiemaatregelen conform het vigerende bouwbesluit.

Dit voorlopige Energielabel is niet geldig bij verkoop of verhuur. De eigenaar dient zelf een definitief Energielabel aan te vragen bij de overheid. Vervolgens controleert een erkend deskundige de aanvraag op afstand via de webapplicatie.

Uw eigen Energie-Index

Wanneer u uw woning gaat verhuren kunnen wij ook voor u een Energie-Index maken. Dit is een uitgebreidere opname en is nodig voor het berekenen van de huurpunten voor het woningwaarderingsstelsel. De kosten hiervan bedragen € 195,- inclusief btw.

Naast het maken van een Energie-Index kunnen wij ook een puntentelling voor uw maken als uw woning wilt verhuren. Woningen met 146 punten of meer vallen in de vrije sector en mag er de  markwaarde worden gevraagd. Woningen met minder dan 146 punten dient de kale huur niet meer te bedragen dan de maximale redelijke huurprijs conform het woningwaarderingsstelsel. De kosten hiervan bedragen € 150,- inclusief btw.

Wilt u een Energie- Index en puntenstelling dan kunnen wij dat zeker voor u doen. De kosten hiervan bedragen € 290,- inclusief btw.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak inplannen? Neem contact op met BrudetVastgoed. U bereikt BrudetVastgoed door te bellen naar 085-8882307 of door een bericht te sturen. Voor vragen over de vastgoeddiensten van BrudetVastgoed kunt u hier natuurlijk ook 24/7 terecht.

Brudetvastgoed

Projectontwikkelaars en woningcorporaties geven alles rond huur- en verkoopbeheer uit handen aan BrudetVastgoed!

lees meer