Uw droomhuis kopen in de regio Zaanstad en omgeving

Realiseer uw woondroom
Makelaar afbeelding

Bij het kopen van een huis komt veel kijken. Brudetvastgoed begrijpt dat professionele ondersteuning hierbij belangrijk voor u is en begeleidt u van a tot z: van bezichtiging tot onderhandeling, van het beoordelen van de koopakte tot de eindoplevering voor de notaris. Zo kunt u zo snel mogelijk zorgeloos genieten van uw nieuwe koophuis in de regio Zaanstad en omstreken.

Bezichtiging koophuis

Bezichtiging

Voordat u overgaat tot de aanschaf van een woning vindt er vanzelfsprekend eerst een bezichtiging plaats. Brudetvastgoed begeleidt u tijdens de bezichtiging(-en) om de bouwtechnische staat te bekijken, de objectieve waarde te schatten en te adviseren over de prijs en/of ander aanbod. Met onze professionele blik helpen we u een verstandige, goed onderbouwde keuze te maken en een passend bod te doen.

Onderhandelen koophuis

Onderhandeling

Zodra u uw droomhuis heeft gevonden, kunnen we u bijstaan bij al uw communicatie rondom de aanschaf. Brudetvastgoed kan dit indien gewenst ook van u overnemen. Zo zorgen we samen voor een vlotte, gedegen onderhandeling bij de aankoop van uw nieuwe woning.

Beoordelen koopakte

Beoordelen koopakte

Het beoordelen van de koopakte kan een lastige taak zijn, zeker voor starters op de woningmarkt. We geven hierbij graag uitleg, adviseren over de inhoud en beoordelen of alles op de juiste wijze is opgenomen. 

Eindoplevering notaris

Eindoplevering notaris

Om ervoor te zorgen dat de eindoplevering vlekkeloos verloopt, houdt Brudetvastgoed alle benodigde documenten voor u bij. We staan u bij tot aan de aflevering en goedkeuring van de notaris.