Een woningen huren in Zaanstad en omgeving? Brudetvastgoed helpt.

Huurwoning gezocht? Neem contact op
Makelaar illustratie

Brudetvastgoed helpt u graag aan een huurwoning of huurpand in Zaanstad en omgeving, maar ook door de rest van Nederland. We beschikken over aanbod voor zowel particulieren, als zakelijk huuraanbod. Bovendien voorzien we u ook van professioneel advies bij het huren van een woning of pand.

Zakelijk huren

Bent u op zoek naar een nieuwe werkplek of groter bedrijfspand in de regio Zaanstad? Veel ondernemers, en met name starters, hebben de voorkeur voor huren. Maar wat zijn de mogelijkheden voor zakelijk huren? Brudetvastgoed helpt u graag op weg.

Regels vrije sector huurwoningen:

  • Er geldt geen maximale huurprijs voor de woning
  • Er geldt geen maximale jaarlijkse huurverhoging: behalve als dat in het huurcontract staat
  • Het puntensysteem (zoals geldend bij sociale huurwoningen) geldt niet
  • U komt niet in aanmerking voor huurtoeslag
  • Bij onenigheid moet u naar de rechtbank, niet naar de Huurcommissie
  • De verhuurder kan niet zomaar de huur opzeggen. De huurbescherming bij huurbeëindiging is hetzelfde als bij sociale huurwoningen

Huurprijs

Wanneer u het huurcontract tekent, gaat u akkoord met de huurprijs die de verhuurder op dat moment vraagt. Soms betekent dit dat uw buren die al langer in eenzelfde soort huis wonen, minder huur betalen. 


Wilt u weten of u niet te veel betaalt? Dan kunt u de beginhuurprijs in de eerste 6 maanden van uw huurcontract laten toetsen door de Huurcommissie.